a12 - home  
Bedrijven:
A12 - Uitleg
 
A12.be - Alles wat je zoekt kan je vinden op A12.be
A12.be bevat alle informatie van 99% van de bedrijven en winkels die zich langs de A12 bevinden. Bedrijven gelegen op of langs de A12, kunnen zelf hun gegevens aanpassen.
 
A12 12/12 eindejaarsactie
A12.be start vanaf 12/12/2005 met een lanceringscampagne naar de consumenten. Deze algemene campagne zal dienen om UW BEDRIJF meer bezoekers te laten krijgen. Bezoekers kunnen prijzen winnen rond de eindejaarsperiode. Bezoekers zullen tevens UW? producten on-line kunnen bestellen op A12.be. !!! DRUK OP DE KNOP 'verder' !!!
 
A12 On-line verkoop
Vanaf 12/12/2005 kunnen bezoekers producten on-line bestellen. Op deze manier kan uw bedrijf internet verkoop uittesten of UW bestaande internet - shop een boost geven.
 
A12.be - kan U werk aanbieden!
Geregistreerde bedrijven kunnen jobadvertenties plaatsen. Bezoekers van www.a12.be, die in de buurt van de A12 wonen, kunnen zo gemakkelijk een job in hun buurt vinden.
 
Navigatie : Druk op Verder om meer te lezen!
Al de informatie van www.a12.be staat op 1 scherm (minimum resolutie is 800*600). Daarom werken wij met een scroll-text mechanisme, tijdens het scrollen kan je onbeperkt op sneller klikken, trager of de scroller laten stoppen.
 
A12.be - Zorgt voor een beter Milieu!
Aangezien bedrijven zelf hun gegevens kunnen aanpassen, kan je openingsuren van winkels gemakkelijk terug vinden, dus je hoeft niet langer naar een winkel te rijden om daar voor een gesloten deur te staan.
 
Deze informatie op ELK scherm
Op dit moment is www.a12.be een website die enkel op windows computers te bekijken is (en liefst met een snelle verbinding vb. via ADSL van Belgacom of via de kabel van Telenet). Tegen 2006 zal www.a12.be ook op uw mobiel (GSM/PDA) te bekijken zijn als U onderweg bent. Begin 2006 zullen wij als partners van Belgacom en Telenet op de digitale TV te bekijken zijn.
 
A12.be - Zorgt voor een aangenamer leven!
Juni 2005 - Verenigingen van gemeentes rond A12.be krijgen een inlog-ID, zij kunnen via activiteiten hun vereniging kenbaar maken en bezoekers van www.a12.be zullen binnenkort inkomkaarten kunnen winnen.
 
A12.be - Zorgt voor een aangenamer leven!
Geregistreerde bedrijven en verenigingen gelegen langs de A12 kunnen activiteiten publiceren. Op die manier kunnen bezoekers van www.A12.be te weten komen wat er allemaal te doen is in hun buurt.
 
A12.be - Zorgt voor een aangenamer leven!
Geregistreerde bedrijven kunnen vanaf 12 december (12/12) 2005 producten aanbieden via www.a12.be. Bezoekers van www.a12.be kunnen on-line producten bestellen. Op die manier kan U dus zonder de deur uit te gaan producten kopen of cadeautjes laten leveren.
 
A12.be - GVA Nieuws
A12.be nieuws : Dagelijks kan U de belangrijkste krantenkoppen van de Gva op A12.be lezen.
 
A12.be - Alle winkels op de A12 - richting Antwerpen
A12.be bevat alle informatie van 99% van de bedrijven en winkels die zich langs de A12 bevinden. Deze link geeft U een overzicht van alle bedrijven die zich langs de A12 bevinden richting Antwerpen.
 
A12.be - Alle winkels op de A12 - richting Brussel
A12.be bevat alle informatie van 99% van de bedrijven en winkels die zich langs de A12 bevinden. Deze link geeft U een overzicht van alle bedrijven die zich langs de A12 bevinden richting Brussel.
 
A12.be - Alle Auto-winkels op de A12 - richting Brussel
Omdat er op de A12 van ongeveer elk auto-merk een garage is, is er een overzicht Auto s terug te vinden, andere groepen kan U links van deze pagina terugvinden.